Event: GeoWoodstock VII

Missa inte Burkjakt #007, videospecial från GeoWoodstock VII!

Igår var det alltså dags – GeoWoodstock VII i Bell Buckle, Tennessee! Vi gick upp rätt tidigt och åkte vid åttatiden. Efter en stund upptäckte vi dock att vi åkte in i en annan tidszon, så plötsligt var klockan en timme tidigare och vi hade hur gott om tid som helst… Eventet började 9.00 och vi stannde på ett par ställen på vägen men var ändå där ungefär när det började. Parkeringen var överfull och det kryllade av folk. Skönt att se att det finns fler galningar ;)

Vi checkade in, fick paketet med informationsmaterial, lunchkupong och så vidare. Vi irrade runt en stund och hämtade ut våra t-shirts och geocoins (som ingår om man köper "lyxpaketet", ca 35 dollar) och shoppade lite småprylar. Sedan gav vi oss på närliggande cacher, att ha gps'en igång var något av ett slöseri eftersom det bara var att följa strömmen av människor.

På eftermiddagen var det dags för lunch, en tallrik med grillat kött, bönor, coleslaw, bröd och en cookie. Vi vandrade runt ett tag till men vid tre-tiden tog vi bilen och åkte iväg för att hitta fler burkar. Återigen så blir det rätt galet, ett gäng med bilar som kör i samlad trupp, tvärnitar och hoppar ut och irrar runt en stund och kastar sig sedan därifrån igen.

Vi anlände till hotellet vid 18-tiden och var rejält möra. En dusch och att få lägga upp fötterna en stund kändes underbart. Hela dagen var verkligen jättekul, vi träffade massor av trevliga människor (att hälsa och säga "Hi, I'm mijaou from Sweden" garanterade en pratstund. Vet inte hur många gånger jag svarade "ja, jag har åkt en bit" och "nej, vi åkte inte hit BARA för eventet"…) bland annat träffade vi två trevliga cachare som vi pratade en del med förra året, kul att ses igen!

Vädret var lite mulet i början men det kom lite solglimtar under dagen – men framför allt var det väldigt varmt och fuktigt! En helt annan värme en det jag är van vid, klibbigt och lite lamslående.

På kvällen var det dags för ytterligare ett event på vårt hotell, kl 22 började nämligen ett geocoin-event. Vid det laget hade jetlaggen slagit till och jag var hur trött som helst. Vi gick dit en stund men gick tillbaka och sov ganska snart. Sedan sov jag som en sten – till kl 04.00 i morse då min hjärna hade sovit klart.

Sammanfattningsvis kan man säga att Mega-event är hur kul som helst! Och att cacha med amerikanare är ännu roligare, alla har något att säga och vill gärna prata en stund (eller bli fotograferade tillsammans…) och är otroligt entusiastiska. Överallt hälsar folk och frågar hur det går, har ni hittat den än eller bara kommer med uppmuntrande tillrop. Något att lära av, tycker jag.

Den officiella loggen – en karta. Kul att få lite överblick, europa var ganska underrepresenterat :)

Incheckning, säg ditt nickname och få ditt startpaket!

Yours truly leker lite :)

Ytterligare en geo-bil, målad i de klassiska "folkabuss"-färgerna så klart…

Frågor på det?! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>