mot GeoWoodstock VII

Klockan är kvart i sju på morgonen, jag sitter på ett hotellrum i Chattanooga, Tennessee och ska snart äta lite frukost. Har tagit ut en PQ över området vi ska till och tittar på vädret på tv – det har regnat en halvmeter senaste veckan på sina ställen och området har haft en hel del tornados under våren. Dagens stora händelse är alltså GeoWoodstock VII, ett av världens största megaevent som i år hålls i Bell Buckle, Tennessee. Vi besökte GeoWoodstock VI förra året i Sacramento, Californien och det var en häftig upplevelse så jag hoppas på detsamma idag. Har planer på att filma lite, vi får se hur det går, det kanske dyker upp något här senare…

3 Comments

 • Per Hallén
  23 maj, 2009 - 13:17 | Permalink

  Skall följa din blogg med stort intresse, kanske kan man åka på detta jätte-mega-event någon gång!
  /Hallén

 • hasseper
  23 maj, 2009 - 14:55 | Permalink

  Jättekul för er, förväntar mig ett stort reportage därifrån.

  PS
  Skulle du få tag på några pathtags så vill jag gärna ha sådana.
  DS

  \h

 • 24 maj, 2009 - 16:18 | Permalink

  Hallén: Besök på megaevent rekommenderas verkligen!

  hasseper: Det kommer… :) Missade din kommentar innan vi åkte, såg pathtags där men köpte inga tyvärr.

  Kul att ni läser! :)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>