det börjar närma sig

Den senaste tiden har det inte blivit så mycket cachande för mig. Ont om tid, mycket jobb, andra prioriteringar och sånt men nu är det slut på den saken – om ett par timmar lyfter planet mot Atlanta och i morgon är det dags för GeoWoodstock VII, den här gången i staden Bell Buckle i Tenessee. Därefter väntar två veckor i USA – med en och annan cache kan man förmoda… Jag har packat och funderat på vad som kan vara bra att ha med sig – solkräm, skavsårsplåster, ett par oaktiverade svenska geocoins att ge bort, funderat på lämpliga svenska "swagitems" och lite sånt. Det ska bli kul, rapporter kommer under resans gång.

Bilden är från förra året, GeoWoodstock VI och jag hade precis köpt två stycken ammo-cans. I bakgrunden syns en av arrangörerna…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>