Mamma Mu är inte min kompis


Jag gillar hästar. Stora hästar, små hästar. Snälla hästar, busiga hästar. Ett annat stort djur som jag däremot inte är så förtjust i är kor. Kor gör mig mycket misstänksam. En av få saker som skulle kunna få mig att låta bli att leta efter en cache är just kor. Idag passade jag och priffe på att ta en cykeltur i solen, ute på Järvafältet. Vi cyklade från Jakobsberg, mot hörnet närmast Rinkeby där vi äntrade en kohage (som för dagen var tom, annars hade det kanske gått annorlunda…) och efter en stunds letande så hittade vi Skogvaktarkärret Kista/Rinkeby som var en mycket fiffig cache. Efter ytterligare ett stopp cyklade vidare mot Kista Science Tower, Kistamässan och vidare hemåt igen, drygt 19 km stod mätaren på.

Precis innan vi cyklade ut från fältet så passerade vi en hage full av bestar, några riktiga praktexemplar till kor (okej, några kanske var tjurar – vad vet jag.) och jag blev återigen påmind om varför det är värt att DNF'a allt som ligger i en hage full av kor. Horn… Behöver jag säga mer?

(Och en lite irriterande sak – om jag hade tagit ut min PQ i morse i stället för igår så hade vi haft goda FTF-chanser på två burkar…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>