Vandring bland osynliga elefanter

Idag, första dagen i maj, var solig och vindstilla så jag fick med mig både mamma och pappa till Biskops-Arnö för att äntligen passa på att hitta en mystery som väntat ett tag. Det blev en skön promenad – träd som var på väg att slå ut, spirande gräs och massor av vitsippor – aaaah!

Området består till stor del av betesmarker för kossor – eller tjurar kanske snarare. Även om jag är van vid att det brukar vara rätt saftig ström på hästhagarna och man måste sätta varningsskyltar på trådarna så har jag aldrig sett något liknande de här.

Varnade de för att det kunde finnas elefanter i hagarna? Eller för att man kunde förvandlas till en elefant om man tog i stängslet? Eller är strömstyrkan anpassad för elefanter? Så många frågor, så få svar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>