Tecken på att du är konstig, del 1

Tecken på att du är konstig, del 1: Du blir ledsen över att inte kunna gå ner i en övergiven bunker.

Igår var vi i Västerås på Flygmuseumet och alldeles i närheten fanns en mycket spännande cache, Down under. Vi kom fram lite tidigt och gick upp till platsen och vid koordinaterna hittade vi en gammal bunker med två ingångar. Spännande!
Tyvärr hade det rasat ner ganska mycket jord i båda ingångarna så det var lite meckigt att ta sig ner och eftersom jag var rätt opraktiskt klädd i lågskor och nya vårjackan (och dessutom inte hade någon ficklampa med mig – värsta amatörmissen!…) så avstod jag faktiskt. Himla tråkigt! Men det är väl en ypperlig anledning att åka tillbaka vid tillfälle… :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>