Utflykt: Caching i Sala

I morse ringde klockan 06.30, ungefär en timme tidigare än den brukar – är man lite knasig som går upp tidigare när man är ledig än när man jobbar eller?! Åkte över till priffe och parkerade bilen och sedan blev vi upphämtade av hästtanten. Vi åkte mot Sala och diskussionerna handlade mest om våra nya GO400t. Vi stannade ett par gånger på vägen och när vi närmade oss Sala så gick vi loss på cacharna… Dagens totalsumma blev personligt rekord för "funna under en dag" för oss alla, 29 stycken! Dessutom var det 29 raka, dvs inte en enda DNF! Det var helt klart en fördel att vara tre stycken som letade, vi letade brett och ganska snabbt så var det någon som sa "Vaaa, har du hittat den redan?" ;)

När vi tagit några i utkanterna av staden så parkerade vi ganska centralt och promenerade runt, bland annat så följde vi Skulptur-serien som tog oss på en fin promenad runt vackra miljöer i strålande vårsol. Vi lunchade i solen i närheten av torget och sedan åkte vi vidare och gav oss på några burkar som låg i närheten av diverse gamla stenbrott – självklart var vi uppe vid Sala Silvergruva en sväng också.

Vid tretiden åkte vi hemåt och stannade i Enköping för att proviantera lite. Trötta, hungriga och solbrända – men väldigt nöjda.

Hästtanten, priffe och mijaou framför en jättestor ek vid Kumla hembygdsgård.

En mycket fiffig gömma!

Lekpark för vuxna, del 1. Mijaou utomhusgymmar lite.

Lekplats för vuxna, del 2. Någon sorts höghöjdsbana vid Sala Silvergruva, mycket lockande!

Belöning i bilen hemåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>