Förberedelser inför Sala-utflykt

I morgon kompar jag från jobbet och åker med priffe och hästtanten till Sala för en heldagstur! Har precis gjort en PocketQuery och funderar på vad man behöver ha med sig. Ficklampa är helt klart bra att komma ihåg.

Provkörde den nya Garmin Oregon 400t lite i måndags på en cykeltur, lite annorlunda från den gamla Garmin Etrex Vista hcx (den största skillnaden är trots allt att den nya FUNGERADE, har haft en hel del strul med den gamla) men det verkar väldigt lovande bara jag lär mig hur man gör…

Tänkte försöka få klart nästa Burkjakt-sändning under kvällen, har en del bra material från CITO-eventet i Sollentuna men ska komplettera lite. Återstå att se om jag hinner klart. Det var ju det där med deklarationen som ska göras, disken som ska diskas, katten som ska klappas och allt sånt – när väl jobb och häst är avklarat. Fler timmar per dygn, tack! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>