Tvåårsjubileum

Idag är det två år sedan som priffe och jag började med geocaching! Vi hade beställt en blåtands-gps till min Nokia N73, för att kunna navigera under semestern i USA och jag hade hört talas om geocaching och vi började kolla vad det egentligen handlade om… Det var meckigt att omvandla koordinater och föra in i telefonens program men vi åkte iväg till cachen Igelbäcken som ligger i kanten av Järvafältet. Vi gav oss ut i en blöt kohage och priffe snubblade i ett vattenfyllt dike. Vi kom fram till platsen och hittade burken ganska snabbt och sedan var vi fast! Vi ringde till min svåger och fick koordinaterna till ytterligare en cache i närheten, Lasse-Maja, som är en multi. Vi fumlade runt på första steget men lyckades på något märkligt sätt hitta andra steget som låg i närheten trots allt och lyckan var total!
Senare på kvällen när jag varit i stallet så följde mamma med mig till närliggande Orkesta kyrka (numera arkiverad) och vi hjälptes åt att hitta burken.

Min första dag med geocaching innehöll alltså tre fynd och sedan dess har det fortsatt. På de här två åren har jag hittat drygt 600 burkar, deltagit i åtta event i tre länder, träffat många glada cachare och framför allt haft väldigt roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>