Event: CITO Sollentuna 2009

Igår var det dags för vårens första event, ett CITO-event på järvafältet som inleddes med städande i Viby. Dagen började med med att jag försökte packa ihop alla grejer, först braattha-grejer till eventet, sedan kläder och sånt för att åka till Uppsala på kvällen och sedan stallkläder till dagen efter – dessutom en cykel!
Att få in cykeln i bilen (vanlig cykelhållare funkar inte på jeep med reservhjulet på bakdörren) var lite meckigt, men jag var framme hos priffe strax efter 10.00. Min kusin Unga greven dök upp på cykel från pendeltåget och vi tre gav oss iväg över järvafältet – årets första cykeltur för min del! Dagen till ära var det ett riktigt kanonväder, strålande sol och vindstilla.

Att vara ute på järvafältet igen var underbart, det är verkligen en helt fantastisk plats! Vi började med att plocka skräp i Viby tillsammans med resten av gänget och sedan var det dags att bege sig till eventplatsen. Vi åt korv, pratade och hade trevligt och sedan var det dags att börja cacha. Unga greven och Lelle1987 drog iväg på FTF-jakt men priffe och jag bestämde oss för att ta det lite lugnt och njöt av vädret och tog några enkla traditionals bara. Vi kom tillbaka till återsamlingsplatsen ungefär vid tretiden och en stund senare var det dags för prisutdelning och Unga greven och Lelle1987 kom etta och tvåa! Unga greven valde ett ark låtsastatueringar (Lelle1987 däremot valde ett snyggt Birka-coin…) och vi gick loss totalt – till slut var vi fyra trötta men glada cachare med låtsastatueringar på armarna. Sedan var det dags att hoppa på cyklarna och snabba oss på hemåt för att hinna till middagen. En superkul dag, 9 cachar hittade totalt, ca 25 km cyklat, mycket solsken och många glada, trevliga människor. Fick även några intervjuer till kommande sändningar av Burkjakt, stort tack till er som var med och pratade!

Unga greven och Mijaou städar i Viby. Foto: priffe


Fyra "tatuerade" dårar :) Min syns lite dåligt, men sitter mitt på armen.
Från vänster: Lelle1987, Unga greven, mijaou och hasseper. Foto: Nie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>